ONTDEK ONZE GINS

Onder het strenge oog van Ivano, onze botanicalsmeester, selecteren we uitsluitend de fijnste botanicals die we infuseren met damp zodat ze hun natuurlijke aroma behouden. Zo maken we het verschil met andere ginmerken.

ONZE COLLECTIE COCKTAILS

Ontdek onze collectie klassieke cocktails en hedendaagse varianten. Bekijk onze stap-voor-stap tutorials om uitzonderlijke dranken te creëren.

ONTDEK LAVERSTOKE MILL
ZO INNOVATIEF ALS ONZE GIN

TRUE Waar traditie en visie elkaar ontmoeten. Als uitvinders van het distillatieproces op basis van dampinfusie tonen we je hoe we botanicals samenbrengen om een perfect gebalanceerde gin te creëren. Bezoek ons en ontdek het zélf. En... proef het natuurlijk!

Bekijk de cocktail

CREËER DE PERFECTE COCKTAIL

Speel 's avonds zelf mixologist en perfectioneer de kunst van het cocktails maken. Kies uit onze collectie van recepten.

Bekijk product

Bombay Sapphire

Onze wereldbekende gin in zijn typisch blauwe fles. Elke druppel bevat 10 met de hand geselecteerde botanicals uit exotische landen over de hele wereld.

Maak een rondleiding

ONTDEK LAVERSTOKE MILL

Laat je rondleiden in onze historische distilleerderij in Laverstoke. Hij is al even bijzonder als de gin die we er maken.

Een korte historiek van Bombay Sapphire
AL HONDERDEN JAREN IN PRODUCTIE